Ontvang de beste Thaise Soepen: Royal Thai biedt Home Delivery aan

Het weer in Amsterdam is koud en vochtig, wil je iets voedends en warms dat helpt bij het herstel van energie?
Dus het is goed om op internet te gaan en een bestelling te plaatsen kom hete soep. Als je geen luie knul bent zoals ik, ROFL! dan kun je alleen gaan met vrienden of familie en het beste Thaise restaurant in Amsterdam bezoeken: Royal Thai, waar je kunt genieten van de soep en de gezelligheid van de plek.
 

Bekijk de beste die we bij ons hebben:
Tom Yam Kai

Tom_Yam_Kai
Tom Yam Kai is aangepast van een creatie van Nigel Slater. Het is pittige en zure kippensoep met koriander en champignons en ideaal voor de winternacht.

Tom Yam Koong

Tom_Yam_Koong
Tom Yam Koong is pittige en zure garnalen soep met koriander en champignons. Het stimuleert het immuunsysteem en kan helpen bij het bestrijden van verkoudheid en griep in de winter.

Tom Kha Kai

Tom_Kha_Kai
Tom Kha Kai is pittige en zure kippensoep met kokosmelk, koriander en champignons die hem rijk, romig en absoluut heerlijk van smaak maakt.

Tom Kha Koong

tom_kha_koong
Tom Kha Koong is pittige en zure garnalen soep met kokosmelk, koriander, champignons en traditionele Thaise kruiden en specerijen.

Tom Kha Talee

Tom_Kha_Talee
Tom Kha Talee is een van de meest beroemde Thaise gerechten die pittige en zure zeevruchtensoep is met kokosmelk, koriander en champignons.
De hierboven genoemde soepen zijn verkrijgbaar bij Royal Thai Restaurant voor goedkope prijzen die worden bereid met gezonde en traditionele methoden door onze Thai Boss-kok en haar assistenten.

Van Thai Boss Cook:
Ik zal ervoor zorgen dat je verliefd wordt op de kwaliteit en de tongstrelende smaak van soepen.

Source Link: http://royal-thai.nl/the-royal-thai-restaurant-going-to-your-wish-ga-vissen/ 

Comments

Popular posts from this blog

Must-Try Thai Food in Amsterdam

5 Reasons Why You Should Try Thai Food Once in Amsterdam

Best Thai Restaurant in Amsterdam